sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Täytetyt paprikat

400 g naudan jauhelihaa
1 pakastepussi kukkakaalia
2 dl 4% ruokakermaa
1 sipuli
3 valkosipulia
oliiviöljyä
4-6 paprikaa
aromisuolaa
mustapippurirouhe
3 valkuaista
vuohenjuustoa
2 dl raastettua 5% polar juustoa

Pilko sipulit ja valkosipulit. Paista jauheliha kypsäksi,mausta  ja lisää loppuvaiheessa sipulit. Keitä kypsäksi. Kaada keitinvesi pois, lisää nokare voita ja ruokakerma. Muussaa ne vatkaimella. Lisää joukkoon jauhelihaseos, ruokakerma, valkuaiset ja 1 dl juustoraastetta. Täytä paprikat "mössöllä". Kaada vuoan pohjalle hiukan oliiviöljyä. LAita paprikoiden päälle vuodenjuustopaloja ja/tai polarjuustoa. Paista 175 asteessa n.1tunti.