170 g voita
50 g sokeria
0.5 tl vanilliinisokeria
210 g jauhoja
Välikerros:
1 prk kondensoitua maitoa tai valmiiksi kinuskiksi keitetty
Päällinen:
250 g Maraboun popcorni maitosuklaata
3 rkl voita
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää vanilja ja jauhot, sekoita tasaiseksi massaksi.
Vuoraa n. 24 cm x 24 cm vuoka leivinpaperilla ja taputtele taikina siihen tasaiseksi levyksi. Paista pohjaa 175 asteessa 20 minuttia.
Keitä maitoa (avaamattomassa) purkissa poreilevassa vedessä 3 tuntia. Helpommalla pääsee kun ostaa valmiiksi kinuskiksi keitetyn.
Kaada kondensoitu keitetty maito pohjan päälle ja laita kylmään jähmettymään siksi aikaa, kun teet päällisen .
Sulata suklaa vesihauteessa, lisää voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada
pohjan päälle. Jos haluat tehdä suklaaseen kuvioita, odota että se
jäähtyy ja alkaa hieman jähmettymään. Tällöin suklaaseen jää kuviota,
kun sitä vetelee esim. lastalla.