perjantai 15. heinäkuuta 2016

Gluteeniton pannukakku

2 dl maizenaa
3 dl riisijauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1,5 dl sokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa
100g sulatettua voita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, kananmunat ja sulatettu voi. Sekoita hyvin. Anna turvota välillä sekoitellen n.puoli tuntia. Laita leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa 175 asteessa n. 35-45 minuuttia kunnes saanut hyvän värin. Tarjoile mansikoiden ja kermavaahdon kanssa.


keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kebabpiirakka

Pohja:

200g voita
1,5dl grahamjauhoja
3-4 dl vehnäjauhoja
hieman vettä
hiukan suolaa ja cayannepippuria

Täyte:

250g Korv-Görans kebablastua
1 sipuli pilkottuna
1/2 punainen paprika pilkottuna
2 dl juustoraastetta
1 paketti aurajuustoa murennettuna
2 prk creme fraichea
2 munaa
rouhittua mustapippuria, cayannepippuria

Sekoita voihin kaikki ainekset. Voitele vuoka. Painele taikina vuokaan.  Sekoita täytteen ainekset keskenään. Täytä piirakkapohja. Uunissa paisto 175 asteessa n.1tunti. Jos alkaa tummumaan liikaa laita leivinpaperi päälle.

Korv- Görans kebabkastike ja itse tehty tillimakaroni thousand island kastikkeella kruunaa tämän!