1 L maitoa
1 1/2 dl mannasuurimoita
1 kanelitanko
2 dl kuohukermaa
0,5 dl sokeria
Kuumenna maito ja kanelitanko kattilassa kiehuvaksi. Vatkaa
mannasuurimot ripotellen kiehuvaan maitoon. Keitä puuroa miedolla
lämmöllä välillä sekoittaen n.10 min.
Kun puuro on huoneenlämpöistä, ota kanelitanko pois, siirrä jääkaappiin ja anna jäähtyä "jääkaappi kylmäksi".
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sokeri. Vatkaa kylmä puuro kuohkeaksi, ja lisää kermavaahto. Sekoita hyvin.
Tarjoile mieleisesi hillon kanssa.
Kun puuro on huoneenlämpöistä, ota kanelitanko pois, siirrä jääkaappiin ja anna jäähtyä "jääkaappi kylmäksi".
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sokeri. Vatkaa kylmä puuro kuohkeaksi, ja lisää kermavaahto. Sekoita hyvin.
Tarjoile mieleisesi hillon kanssa.