tiistai 29. marraskuuta 2016

Vegaaninen kylmäsavulohi

Nam. Menee melkein täydestä oikeasta savulohesta, suosittelen kokeilemaan!

n.4 porkkanaa
paketti karkeaa merisuolaa

marinadi:

2 tl poppamies jalosavua
1 tl valkoviinietikkaa
1 rkl öljyä

1. Pese porkkanat. Älä kuori. Peitä uunivuoan pohja suolalla. Lisää porkkanat ja peitä kokonaan suolalla.

2. Uuniin 190 asteeseen 1,5 tunniksi.

3. Anna jäähtyä. Kuori porkkanat varovasti veitsellä ja suikaloi ne sitten esim.juustohöylällä.

4. Sekoita marinadi ja kaada suikaleiden joukkoon.

5. Anna marinoitua suljetussa astiassa 1-2 vrk.





















































Resepti osoitteesta: http://www.hs.fi/ruoka/art-2000004886340.html