torstai 7. huhtikuuta 2016

Nachopelti chilitonnikalalla ja paras valkosipulimössö

Nachovuoka

200g maissilastuja
2 prk chilillä maustettua tonnikalaa
1,5-2 punaista paprikaa
1 sipuli
1tlk juustodippiä
1 pss juustoraastetta

Lämmitä uuni 200-225  asteeseen.

Kuutioi paprika ja sipulit ja paista pannulla pehmeiksi.

Lado leivinpaperin päälle uunipellille ensin puolet nachoista, sitten puolet juustoraasteesta. Lisää päälle paistetut paprikat ja sipuli, tonnikala öljyineen ja juustokastike. Lisää loput maissilastuista ja juustoraasteesta päälle. Paista uunissa n.10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut päälle. Pirskottele päälle valkosipulimössöä.


Paras valkosipulimössö

1 nyrkki valkosipulia
loraus öljyä
n.0,5-1 rkl sokeria

Kuori ja purista valkosipulit kulhoon. Kaada öljyä sen verran päälle että peittyvät juuri ja juuri. Lisää sokeri. Anna tekeytyä puolisen tuntia jääkaapissa.