Pohja
175 g Fazer keksimurua
50 g suolattuja cashewpähkinöitä
75 g voita
Täyte
200 g Fazer taloussuklaata
2 dl kuohukermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
Pinta
cashewpähkinöitä
suklaarakeita
Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (18-20 cm). Sulata voi, rouhi
pähkinät ja sekoita kaikki keskenään keksimurun kanssa. Taputtele seos
vuoan pohjalle. Vaahdota kerma ja sulata suklaa (vesihaude tai mikro).
Sekoita siivilöity tomusokeri tuorejuuston joukkoon ja laita vielä
sekaan edellä mainittu kerma sekä suklaa. Kaada täyte pohjan päälle ja
anna hyytyä jääkaapissa 4-6 tuntia. Irrota kakku vuoasta ja koristele
pinta lopuksi pähkinöillä, suklaarakeilla, mitä tykkäätkin laittaa.
Resepti löytyi osoitteesta: http://mella-lili.blogspot.fi/2015/12/rocky-road-kakku-joulu-edition.html