Knock-knock-knockin' on heaven's door
....Uuuuh, niiin hyvää. Suosittelen lämpimästi kaikille <3
3-4 valkosipulinkynsiä
1 chili (poista siemenet)
1 limetti
2 kypsää avokadoa
merisuolaa
mustapippuria
loraus oliiviöljyä
kourallinen basilikaa
kourallinen lehtipersiljaa
30 g (1 dl) raastettua pecorinoa
30 g (1 dl) raastettua parmesaania
400–500 g spagettia
Voit tehdä kastikkeen suoraan tarjoilukulhoon, jossa kannat pastan
pöytään. Pilko valkosipuli ja chili, laita ne kulhoon. Purista limetin
mehu mukaan. Halkaise avokadot ja poista niistä kivet. Kuutio avokado
kuoressaan ja kaiverra sisus ruokalusikan avulla kulhoon. Hienonna yrtit
ja raasta juustot. Lisää suola, pippuri, oliiviöljy, hienonnetut yrtit,
sekä pecorino- ja parmesaaniraaste.
Pistä homma sekaisin lusikan avulla, maista. Kastikkeessa tulee olla tarpeeksi suolaa, muuten lopputulos on mauton.
Keitä spagetti al dente hyvin suolatussa vedessä, ota talteen vajaa desi keitinvettä. Valuta pasta lävikössä.
Lorauta tilkka keitinvettä kastikkeen sekaan, ja pyörittele spagetti kastikkeen kimppuun.
Raasta päälle parmesaania ja rouhi myllystä mustapippuria. Tarjoa heti.
Resepti kulinaariseen makunautintoon löytyi: http://yle.fi/uutiset/avokadopasta_-_niin_hyvaa_etta_melkein_itkuun_purskahtaa/6359724
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti