perjantai 4. joulukuuta 2015

Rocky road kakku

Pohja
175 g Fazer keksimurua
50 g suolattuja cashewpähkinöitä
75 g voita
Täyte
200 g Fazer taloussuklaata
2 dl kuohukermaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tomusokeria
Pinta
cashewpähkinöitä
suklaarakeita
 
 
Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (18-20 cm). Sulata voi, rouhi pähkinät ja sekoita kaikki keskenään keksimurun kanssa. Taputtele seos vuoan pohjalle. Vaahdota kerma ja sulata suklaa (vesihaude tai mikro). Sekoita siivilöity tomusokeri tuorejuuston joukkoon ja laita vielä sekaan edellä mainittu kerma sekä suklaa. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa 4-6 tuntia. Irrota kakku vuoasta ja koristele pinta lopuksi pähkinöillä, suklaarakeilla, mitä tykkäätkin laittaa.
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti