noin 40-50 kpl
250 g huoneenlämpöistä voita
2 dl fariinisokeria
1,5 dl taloussokeria
2 isoa munaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
3–4 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
5 dl suklaapaloja (tummaa ja valkoista)
Levitä leivinpaperi uunipellille. Laita uuni kuumenemaan 190 asteeseen.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit.
Lisää munat joukkoon hyvin vatkaten.
Yhdistä jauhot, sooda, suola ja vaniljasokeri. Kääntele taikinaan.
Kääntele lopuksi pähkinät ja suklaapalat taikinaan.
Ota ruokalusikalla nokareita leivinpaperin päälle. Painele nokareet kämmenellä vähän tasaisemmiksi.
Paista keksejä uunin keskitasolla 9–11 minuuttia.
Huom! Keksit maistuvat heti paistamisen jälkeenkin, mutta minusta ne ovat parhaimmillaan jäähtyneinä. Ehkä vasta seuraavana päivänä.
Resepti osoitteesta: http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/kokkaa/maailman_parhaat_cookiet
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti