lauantai 24. syyskuuta 2016

Nestle Toll House Cookies

noin 40-50 kpl

250 g huoneenlämpöistä voita
2 dl fariinisokeria
1,5 dl taloussokeria
2 isoa munaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
3–4 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
5 dl suklaapaloja (tummaa ja valkoista)

Ensimmäiseksi halkaise pekaanipähkinät leveyssuunnassa. Leikkaa suklaat reiluiksi paloiksi.
Levitä leivinpaperi uunipellille. Laita uuni kuumenemaan 190 asteeseen.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit.
Lisää munat joukkoon hyvin vatkaten.
Yhdistä jauhot, sooda, suola ja vaniljasokeri. Kääntele taikinaan.
Kääntele lopuksi pähkinät ja suklaapalat taikinaan.
Ota ruokalusikalla nokareita leivinpaperin päälle. Painele nokareet kämmenellä vähän tasaisemmiksi.
Paista keksejä uunin keskitasolla 9–11 minuuttia.
Huom! Keksit maistuvat heti paistamisen jälkeenkin, mutta minusta ne ovat parhaimmillaan jäähtyneinä. Ehkä vasta seuraavana päivänä.
'



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti