keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Pavlova

3 kananmunaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeri
1 rkl perunajauhot
2 dl kuohukerma
50g tummaa suklaata
2 banaania
tomusokeria koristeluun

Erottele valkuaiset (yhtään keltuaista ei saa päästä valkuaisen joukkoon, sillä muuten valkuaiset eivät vaahdotu).
Vatkaa valkuaiset ja sokerit (7 rlk sirotesokeria & 2 tl vaniljasokeria) sähkövatkaimella vaahdoksi (vaahto pysyy kipossa, kun käännät sen ylösalaisin).
Ripottele hieman perunajauhoja leivinpaperille siivilän läpi ja nostele lusikalla tai pursota vaahto “rinkilöiksi” pellille.
Paista 100 asteessa 1 tunti, jonka jälkeen pienennä uuni 50 asteeseen ja anna marenkien kuivua pienessä lämmössä vaikka yön yli. )itse annoin olla 9 tuntia)

Pursota marenkien päälle keravaahtoa, pilkottuja banaaneja, raastettua suklaata ja tomusokeria.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti