sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Mustikkainen kääretorttu

Pohja

4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 1/2 dl perunajauhoja
1/2dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte ja kuorrutus

3rkl vahvaa kahvia
25g sulatettua voita
2 rkl kaakaojauhetta
2 1/2dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
200g tuorejuustoa
paketti pensasmustikoita

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään, siivilöi ja sekoita munavaahtoon. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa 7-10 minuuttia. Kumoa torttulevy puhtaalle, sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä, irroita leivinpaperi. Sekoita kahvista, voista ja sihdatusta kaakaojauheesta, tomu ja vaniljasokerista kuorrutus. Notkista tuorejuusto ja sekoita kuorrutteen joukkoon. Lisää mustikat. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri rullalle.

Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti