keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Gluteeniton Piccata Milanese

Pihvit
500 g broilerin file pihvejä
2 kpl kanamunaa
2 dl Semper GROV MIX karkea jauheseosta
2-3 dl parmesanjuustoa hienoksi raastettuna
voita ja rypsiöljyä paistamiseen

Kastike
 500 g tomaattimurskaa
1 kpl sipulia, öljyä paistamiseen
1 kpl solo valkosipulia
1 nippu tuoretta rosmariinia
1 dl punaviiniä
1 rkl sokeria, hieman suolaa

Aloita Tomaattikastikkeella. Laita öljy kuumenemaan kasariin/paistinpannuun, pilko sipuli ja valkosipuli, kuullota niitä hetki. Lisää tomaattimurska, viini, rosmariini, sokeri ja suola. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia. (Halutessasi voit hienontaa mixerillä kastikkeen tasaiseksi)

Pihvit

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Paneroi pihvit ensin vehnäjauhossa, kasta sitten vispattuihin kananmuniin ja lopuksi vielä paneroi parmesanjuustolla. Laita voita ja öljyä kuumenemaan paistinpannulle. Kun pannu on tarpeeksi kuuma, alenna lämpöä hiukan. Laita pihvit paistumaan muutama minuutti/per puoli. Laita pihvit vielä uunipellille/vuokaan uuniin paistumaan n.15 minuutiksi.

Nauti muusin ja salaatin kera.



   
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti