Jep. Hyvää!
12 rkl suolatonta voita
120g (2pss) Gluteenittomia Salinis suolarinkeleitä
3,5 dl tomusokeria
3 dl maapähkinävoita
200g maitosuklaata
Sulata voi. Murskaa suolarinkelit pieneksi murskaksi käsin tai yleiskoneella. Lisää suolarinkelimurskaan sulatettu voi, tomusokeri ja 2,5 dl maapähkinävoita. Sekoita tasaiseksi mössöksi ja laita leivinpaperilla vuorattuun laakeaan astiaan tasaiseksi levyksi.
Pilko suklaa pieniksi paloiksi mikronkestävään astiaan, lisää loput maapähkinävoista. Sulata mikrossa täydellä teholla 0,5-1 minuuttia välillä sekoittaen.
Levitä sulanut täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi.
Leikkaa paloiksi ja nauti!
Resepti sivulta: http://www.crazyforcrust.com/2014/09/peanut-butter-pretzel-bars/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti