lauantai 17. syyskuuta 2016

Bounty bars eli kookospatukat

BOUNTY BARS (15 kpl)
1 prk kondensoitua maitoa
210 g luomu kookoshiutaleita

Suklaakuorrutus:
125 g tummaa suklaata (70 %)
125 g maitosuklaata

Sekoita kondensoitu maito ja kookoshiutaleet keskenään. Vuoraa noin 20 x 20 cm kokoinen vuoka tuorekelmulla tai vastaavalla ja painele seos tasaiseksi vuokaan. Laita vuoka peitettynä kylmään minimissään 1/2 tunniksi.

Sulata rouhitut suklaat varovasti mikrossa tai vesihauteessa kattilassa.

Ota patukkavuoka kylmästä, kumoa puhtaalle leivinpaperille ja leikkaa levy 15 samankokoiseen palaan. Muotoile päätyjä sormin hiukan pyöreämmäksi.

Upota patukat yksi kerrallaan suklaasulaan ja nosta ne esimerkiksi haarukan avulla ritilän päälle jähmettymään. Voit nopeuttaa suklaan jähmettymistä laittamalla patukat jääkaappiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti