250 g perhospastaa, penneä, yms...
1 kurkku
1 rs kirsikkatomaatteja
½ prk aurinkokuivattuja tomaatteja
1 punttia basilikaa
1 punttia persiljaa
70 g rucolaa
175g emmental mustaleima juustoa
175g Juustoportin viinitarhurin juustoa
ripaus suolaa
kunnon rouhaisu mustapippuria
4 rkl punaviinietikkaa
6 rkl aurinkokuivatun tomaatin öljyä
Keitä pasta kypsäksi ja jäähdytä se huolellisesti. Pilko kurkku
ja tomaatti kuutioiksi (poista kirsikkatomaateista turhat siemenet,
ettei salaatti vetisty) ja lisää pastan joukkoon.Pilko aurinkokuivatut
tomaatit, kuutioi myös juustot ja lisää ne salaattiin.
Sekoita keskenään aurinkokuivattujen tomaattien öljy, etikka, yrtit sekä mausteet. Sekoita salaatin joukkoon.
Anna tekeytyä ennen tarjoilua vähintään puoli tuntia ja sekoita mukaan juuri ennen tarjoilua revityt rucolanlehdet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti