torstai 23. tammikuuta 2014

Ham Macaroni and Cheese.

 Kevyttä rasvakerrosta kylmään talvipäivään.

Keitä makaronit napakan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kinkku pieniksi kuutioiksi.
Sulata voi paistokasarissa ja kuullota sipuli voissa. Sekoita joukkoon jauhot. Kiehauta. Sekoita joukkoon maito ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä sekoittaen pari minuuttia.
Lisää kastikkeeseen kinkkukuutiot, juustoraaste ja mausteet. Kuumenna, kunnes juusto sulaa.
Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraasteet. Paista makaronigratiinia 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Viimeistele kinkku-makaronigratiini ennen tarjoilua oreganolla.

5dl makaronia

1 sipuli


200g saunapalvikinkkua
50g voita
0,5 dl vehnäjauhoja
6 dl kevytmaitoa
150g cheddarjuustoa
1/2 dl tuoretta oreganoa
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria


Pinnalle:
50gparmesaanijuustoa, 50g cheddarjuusto


                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti