Tässä kakussa ei oikeastaan se limsa niin paljoa maistu, mutta söpö se on ,eikö vain ;D
Pohja:
80g voita
160g keksiä
Täyte:
1 prk kermaa
200 g sitruunarahkaa
Sitruunan mehua
Sokeroitua kirsikkoja, tai mistä tykkää
4 liivatetta
Kiille:
2,5 dl muumilimsaa
3 liivatetta
Keksit murskataan ja sekoitetaan pehmeän voin kanssa sekaisin. Painele seos irtopohjavuokaan.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka, sitruunan mehu, kirsikat, ja liotetut liivatteet. Anna hyytyä jääkaapissa kolmisen tuntia. Tee lopuksi kiille. Sulata lionneet liivatteet pienessä vesimäärässä ja sekoita limsan joukkoon. Kaada kakun päälle. Anna hyytyä kolmisen tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti