sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Karamellisoitu päärynä-vuohenjuustosalaatti

(4 annosta alkuruuaksi)
1 iso, kiinteä päärynä
1 rkl voita
1 tl fariinisokeria
kourallinen haluamaasi pähkinöitä

 salaatinlehtiä (esimerkiksi lollorossoa)
1 punainen puolikas paprika
puolikas kurkku
100 g vuohenjuustoa


Kastike:
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl dijoninsinappia
1 tl hunajaa
suolaa
mustapippuria


Leikkaa päärynä siivuiksi. Kuumenna paistinpannulla voi. Sekoita joukkoon sokeri ja paista seoksessa päärynäsiivuja minuutti tai pari kummaltakin puolelta. Paahda saksanpähkinöitä pannulla muutama minuutti. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kokoa salaatti ja murustele päälle vuohenjuusto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti