torstai 23. tammikuuta 2014

New York blueberry cheesecake


 Onnistuin ekalla kerralla. Tätä pitää koittaa toistekkin. Saat takuuvarmasti hymyn suupieliin :)

Lisää kuvateksti
 Keksipohja:
 300g divestive keksejä
150g voita

Juustokakkuseos:
600g Philadelphia tuorejuustoa
2,5 dl maitorahkaa
1 dl sokeria
1 dl maissitärkkelystä
2 tl vaniljasokeria
3 luomukanamunaa
1 dl kuohukermaa
200g hyvänlaatuista valkosuklaata
1,5 dl tuoreita mustikoita (tai pakastettuja)

1 .Kuumenna uuni 175 asteeseen,
2. Murskaa keksit hienoksi yleiskoneella tai laita keksit kahden pakastuspussin sisälle, ja murskaa ne sielä ja sekoita mukaan sulatettu voi
3. Painele keksiseos halkaisijaltaan 24 cm irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle.
4. Esikypsennä pohjaa uunin keskellä 10 minuuttia, Jäähdytä.
5. Vatkaa tuorejuusto ja maitorahka kuohkeaksi seokseksi kulhoon.
6. Sekoita joukkoon, sokeri, maissitärkkelys ja vaniljasokeri.
7. Lisää juustoseokseen 1 kanamuna kerrallaan ja lopuksi kuohukerma.
8. Taita suklaa paloiksi ja sulata vesihauteessa (teräs tai muovikulhossa hiljalleen kiehuvan vesikattilan päällä) Lisää sula suklaa juustoseokseen.
9. Kaada juustokakkuseos keksipohjan päälle vuokaan ja sirota päälle mustikat (jäiset mustikat)
10. Kypsennä kakkua uunin keskiosassa n.40 minuuttia. Peitä kakku foliolla, kun se on tullut kullankeltaiseksi, jotta se ei tummu liikaa.
11. Katkaise virta uunista ja jätä kakku uunin jälkilämpöön noin 30. minuutiksi.

SYÖMÄÄN!!!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti