maanantai 21. huhtikuuta 2014

Paistetut marinoidut tomaatit

Bon appetit.

6-7 keskikokoista tomaattia/luumutomaattia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamviinietikkaa
merisuolaa, mustapippuria
50g pinjansiemeniä
nippu tuoretta rosmariinia

Leikkaa tomaatit puolikkaiksi tai paksuiksi viipaleiksi. Paista niitä vähässä öljyssä melko kuumassa pannussa 5-6 minuuttia. Käännä tomaatit paistinlastalla kerran. Suolaa ja pippuroi kevyesti. Ripottele päälle balsamviinietikkaa ja pinjansiemeniä, ja tuoretta rosmariinia. Hyvää kylmänä ja lämpimänä, sopii tapaksen tapaan, tai esim. salaatin korvikkeeksikin tai sen yhteyteen. Itse laitoin liikaa oliiviöljyä, mutta olisi ollut täydellinen myös esim. pastakastikkeeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti