lauantai 22. marraskuuta 2014

Valkosipulinyytit

Varaudu olemaan nopea, hitaat jäävät nuolemaan näppejään. Kyllä, ne ovat herrrkullisia!

1 pkt torttutaikinalevyjä
1 nyrkki valkosipulia
200g feta juustoa

Voiteluun; 1 kananmuna ja loraus vettä

Leikkaa torttutaikinat kahti neliöiksi. Pistele neliöt haarukalla etteivät ne aukea paistaessa. Puserra valkosipulin kynnet ja leikkaa feta pieniksi kuutioiksi.

Laita kunkin neliön keskelle puserrettua valkosipulia n.1 teelusikallinen ja 3-4 feta kuutiota.


Nosta taikinaneliön kulmat ylös keskelle kostutetuin sormin nyytiksi. Voitele munalla johon on sekoitettu pieni loraus vettä

 Koristele halutessasi seesamin- tai unikonsiemenillä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin ruskeiksi. Tarjoile kuumina.

Resepti löytyi sivulta: http://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/suolaiset_leivonnaiset/pikkusuolaiset/valkosipulinyytit/




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti