Varaudu olemaan nopea, hitaat jäävät nuolemaan näppejään. Kyllä, ne ovat herrrkullisia!
1 pkt torttutaikinalevyjä
1 nyrkki valkosipulia
200g feta juustoa
Voiteluun; 1 kananmuna ja loraus vettä
Leikkaa torttutaikinat kahti neliöiksi. Pistele neliöt haarukalla etteivät ne aukea paistaessa. Puserra valkosipulin kynnet ja leikkaa feta pieniksi kuutioiksi.
Laita kunkin neliön
keskelle puserrettua valkosipulia n.1 teelusikallinen ja 3-4 feta kuutiota.
Nosta taikinaneliön kulmat ylös keskelle kostutetuin sormin
nyytiksi. Voitele munalla johon on sekoitettu pieni loraus vettä
Koristele halutessasi seesamin- tai unikonsiemenillä.
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin ruskeiksi. Tarjoile
kuumina.
Resepti löytyi sivulta: http://www.myllynparas.fi/suomi/reseptit/suolaiset_leivonnaiset/pikkusuolaiset/valkosipulinyytit/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti