sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Lehtikaalisipsit

Simppeliä ja sananmukaisesti suussasulavaa superfoodia


200g lehtikaalia
1 limen puristettu mehu
2 tl oliiviöljyä
hyppysellinen suolaa
hyppysellinen chilijauhetta
hyppysellinen paprikajauhetta

Sekoita keskenään limen mehu, oliiviöljy ja mausteet.

 Revi lehtikaalin lehdet sopivan kokoisiksi
paloiksi uunipellille.

 Sekoita mausteöljyseos käsin lehtikaaliin, jotta mausteet tarttuvat jokaiseen lehteen.

Paista lehdet rapeiksi  uunissa. Paista niitä noin 20–30 minuuttia 150-asteisessa uunissa. Kääntele lehtiä paistamisen aikana.

Alkuperäinen resepti löytyy sivulta: http://www.ruokala.net/resepti/lehtikaalisipsit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti