Pringlesit
4 dl vettä
3 dl perunahiutaleita (muusiaines)
2 dl perunajauhoja
2 rkl oliiviöljyä
0,5 tl suolaa
Yhdistä kaikki ainekset kulhossa. Laita seos 2 leivinpaperin väliin ja kauli/painele noin 2-3 mm paksuksi ja mahdollisimman tasaiseksi kerrokseksi.
Paista 175 asteessa uunissa kunnes pinta on ruskistunut. Taita kypsästä perunalevystä sopivan kokoisia paloja. Tarjoa salsan tai mieleisesi dipin kanssa.
Salsa Aguacate
1 avokado
1 limen mehu
0,5 dl vettä
1 dl korianterin lehtiä
2 kevätsipulia
1 valkosipulinkynsi
4 jalapeno rengasta (purkista)
ripaus suolaa
Kuori avokado ja poista kivi. Pilko sipuli, valkosipuli ja jalapenot karkeasti. Surauta kaikki ainekset avokadon kanssa tehosekoittimessa tahnaksi. Säilytä jääkaapissa ennen tarjoamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti