torstai 22. kesäkuuta 2017

Hernerouhe-pastakastike (gluteeniton)


Ainekset 

2 dl
kuorittua hernerouhetta
200 g tummia herkkusieniä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
3 rkl
tomaattipyreetä
2 rkl
ruokaöljyä
1 rkl
yrttimausteseosta
380 g
säilyketetra Salsa Mediterranean eli sekoitus kikherneitä ja linssejä tomaattikastikkeessa
400 g
tomaattimurskaa
4 dl
kasvislientä
1 tl
suolaa
mustapippuria
400 g
spagettia

Valmistusohjeet 

  1. Huuhtele hernerouhe siivilässä juoksevan veden alla. Hienonna herkkusienet aivan pieneksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna öljy ja tomaattimurska kasarissa. Lisää sienet ja sipulit. Ruskista. Lisää pannulle yrttimausteseos ja hernerouhe. Paista pari minuuttia.
  3. Soseuta sauvasekoittimella säilykepapuseos ja kaada kastikkeen joukkoon yhdessä tomaattimurskan kanssa.
  4. Anna kiehua pienellä lämmöllä noin 20 minuuttia. Keitä sillä aikaa pasta/keitetyt vihannekset yms.  Tarjoile kastike pastan/muun lisukkeen kanssa. Raasta päälle juustoraastetta ja/tai ketsuppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti